8. Disznókő Tokaj Futókör - 2020.12.13 - ELHALASZTVA

Kedves Sportbarátaink!

A magyar kormány által 2020. november 10-én, 24:00 órától - a koronavírus járvány miatt  – hatályba lépő szigorító intézkedések figyelembevételével sajnos mi sem tehetünk mást, mint lemondjuk a 2020. december 13-án, vasárnapra tervezett 8. Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű terepfutóversenyünket. 

Bár az intézkedés jelenleg 30 napra érvényes, a kiszámíthatatlan egészségügyi helyzet okán szinte biztos, hogy meghosszabbítják azt.  

Ebben a mindannyiunk számára komoly próbatételt jelentő, nagyon nehéz helyzetben nem lehet kérdés, hogy első és mindennél fontosabb a futók, rendezők, közreműködők, szurkolók egészsége.

A versenykiírás versenyszabályzati részében - a vis maior helyzetre való hivatkozással - a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni, de az elküldött, és befizetett eddigi nevezések természetesen érvényesek a jövő évi versenyre. 

Amennyiben az új időpont valamilyen oknál fogva nem felelne meg, akkor a nevezési díjat  - e-mail-ben megküldött kérésre - teljes mértékben (100 %-ban!) átvezetjük, jóváírjuk a 2021-ben rendezendő bármelyik versenyünk nevezési díjába. Lehetőséget biztosítunk a nevezések átadására is, melyet szintén elektronikus levélben kell jelezni felénk.

Az aktuális részletekről a www.maratonclubmiskolc.hu és a https://www.facebook.com/miskolcmaraton oldalon lehet tájékozódni. 

Küzdjük le együtt ezt a futók és rendezők számára egyaránt rendkívül kemény időszakot! Nagyon vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

 Találkozzunk jövőre is a Marathon Club és a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány versenyein!

 
Disznoko TAX: 
Kép: