6. Disznókő Futókör 2018 - Nevezés

Az alábbi nevezési lapot kitöltve és beküldve tudsz nevezni a 2018. október 14-én megrendezendő 6. Disznókő Futókör versenyre.

Nevezéssel kapcsolatos kérdésben keresd Brógli Máté munkatársunkat a Kapcsolat menüben, vagy a  06 70/391-9136-as telefonszámon.

A versenykiírást IDE kattintva tudod elolvasni.

Személyes adatok
Kérem adja meg személyes adatait. Csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Elérhetőség
Pl.: 06 70/123-4567
Disznókő Futókör versenyszám
Váltótagok
A verseny hivatalos pólójának ára 2.000,- HUF
Ha üzenetet szeretnél küldeni a nevezéssel kapcsolatosan, akkor itt megteheted.

Tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Nincs tudomásom olyan betegségemről, mely nem tenné lehetővé a versenyen való részvételt. Ha az előzőkre visszavezethető bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a verseny rendezői felé kárigénnyel, követeléssel nem élek.
Elfogadom a verseny orvosának, az esetleges mentés vezetőjének utasítását.
Elfogadom, hogy a versenyről készült, fénykép, film reklám célú felhasználásában szerepelhetek, de ezért semmilyen ellenszolgáltatás nem illet meg.
Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző aki nem teljesíti  a verseny - a szervezők által kijelölt – teljes távját, a rajtszámát nem a mellén viseli, azt összehajtja, letakarja, vagy bármilyen jármű segítségét igénybe veszi.
Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon közölt adataimat a Marathon Club nyilvántartsa és részemre levélben, faxon, e-mailban információs anyagokat küldjön.
Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, pontatlan kitöltési problémákért a rendező felelősséget nem vállal, így előfordulhat, hogy az eredménylistán, vagy a díjazottak listáján nem szerepelek.

Amennyiben helyesen kitöltötted a fenti űrlapot és egyetértesz a nyilatkozattal kattints a Beküldés gombra!