Lillafüred TRAIL

                           

Tüdőér Egylet és a Lillafüred Trail!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a verseny napján csatlakozik hozzánk a Tüdőér Egylet.
A Tüdőér Egylet a magas tüdővérnyomásban, pulmonalis hypertoniában (PH) szenvedő betegek országos érdekképviseleti egyesülete, közhasznú szervezet, mely 2008-ban alakult. Céljai eléréséhez nyilvános hazai és külföldi társszervezetekkel működik együtt.

2. Lillafüred TRAIL 2019 - Versenykiírás

A verseny ideje: 2019. április 28., vasárnap, 10 óra

A verseny helye: Miskolc-Lillafüred, Bükk-hegység

A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres testmozgás és a természet szeretetének hirdetése. Versenyzési lehetőség biztosítása valamennyi korosztály hazai és külföldi amatőr és profi sportolói számára. Miskolc újabb nevezetességeinek bemutatása.

1. Lillafüred TRAIL 2018 - Matesz Gábor beszámolója

Hajnal négykor még a táncparketten roptuk, tíztől pedig küzdöttem a heggyel. Soha nem volt még ennyire pihentető 2,5 órás alvásom.

Az első 3,5 km felfelékből állt, hogy ez hogy sikerült így, ne kérdezzétek! Egyébként annyi a titok, hogy akartam eléggé. 

Nem mellesleg azért is szeretek másnaposan futni, mert egy kis befektetett energiáért cserébe kapok egy napot ajándékba.

Lillafüred TRAIL pályaleírás

A DVTK-kalandparknál kijelölt rajt után, az Erzsébet sétányon futunk a völgyben, északi irányban, az aszfalt úton. Innen kb. 200 méterre élesen jobbra kanyarodunk, majd egy rövid meredek emelkedő bevezet minket az erdőbe, a felső sétány nyomvonalára. (irányító ember)Ezen visszafelé irányba futunk, a völgyel párhuzamosan, majd a rajt felett 50 méterrel elhaladva a kis ösvényre, balra felkanyarodunk. A szűk ösvény rövid emelkedője és lejtője után a patakmeder mentén emelkedünk pár száz métert.

Oldalak