Bence gyógyulásáért jótékonysági futáson voltunk

Ma a Miskolci Maraton Club csapata részt vett a Bence gyógyulásáért jótékonysági futáson, amelyet a VeloRunCoffee Sportegyesület szervezett a népkerti futókörön. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, akik nemcsak a sportot, hanem a jó ügyet is képviselték. Bence, erős vagy, és mi mindig veled vagyunk! 💪❤️

Egy nagyon nemes kezdeményezés, amelyet a miskolci VeloRunCoffee Sportegyesület szervezett a 8 éves Bence számára, aki egy rosszindulatú daganattal küzd. A futás november 5-én, vasárnap reggel 9 órakor kezdődött a népkerti futókörön, és a résztvevők tetszőleges távot futottak, illetve adományokat gyűjtöttek Bence gyógyulásához.

A Miskolci Maraton Club csapata is részt vett ezen a jótékonysági futáson, és büszkén képviselte a városát és a sportot. Az indulók közül kiemelkedett Kovács László, aki a leghosszabb távot futotta, 21 kilométert, és ezzel ő lett a futás győztese. A rendezvényen összesen 271 ezer forint gyűlt össze Bence gyógykezelésére, és reméljük, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a kisfiú gyógyulásához.

Adományokat továbbra is várnak a VeloRunCoffee számlaszámára: 10700086-74192061-51200002

(Az egyesület CIB-nél vezetett számláján belüli elkülönített alszámla)
„Adomány Bence gyógyulásáért!”