Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Sportbarátok, Futótársak!

Nagy örömmel és tisztelettel köszöntünk benneteket a miskolci Marathon Club Sportegyesület formailag és tartalmilag is megújuló honlapján!

Bízunk benne, hogy a hasznos információkat, térképeket, szabadidős elfoglaltságokat is tartalmazó oldalak még inkább kedvet csinálnak ahhoz, hogy családtagjaitokkal, barátaitokkal, sporttársaitokkal belekóstoljatok júniusban a Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutóversenyünk kínálta igazi kihívásba, melyhez a Bükk- hegység, József Attila Lillafüredje, a Fazola-család Ómassája és a Bükki Nemzeti Park szolgáltatja a csodálatos díszletet!

A Disznókő Tokaj Futókör névre keresztelt októberi elejei terepfutóversenyünket a világörökség részét képező Tokaji Borvidéken rendezzük meg évről-évre, a társrendező Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet Zrt., valamint a Sárga Borház Étterem hathatós közreműködésével.

Az utcai futóversenyek kedvelőinek ajánljuk az október végi Miskolci Barátság Maraton elnevezésű nemzetközi viadalunkat, melynek pályája a borsodi megyeszékhely belvárosában van kijelölve. A népkerti Generali Aréna szabadidőközpont, illetve a Hermann Ottó Múzeum elől indulva – többek között - az Avasi református templom, a Zenepalota, Európa leghosszabb főutcájának részlete, hazánk első kőszínháza, a Miskolci Nemzeti Színház, és a Hősök tere szolgáltatja a „díszletet”.

Jó böngészést és sérülésmentes felkészülést kívánunk!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk versenyeinkre!