Megnyílt a nevezés a 100. Kassai Nemzetközi Béke Maratonra!

A jubileumi maratonra december első napján, pontosan 10 hónappal a rajt előtt elérhetővé vált a regisztrációs oldal, megkezdődött az első nevezések tárolása az adatbázisban.

Az Nemzetközi Maratonok és Országúti Versenyek Szövetsége (Association of International Marathons and Road Races/AIMS) éves ranglistáján még a szezon végén is remek helyet elfoglaló Kassai Béke Maraton 2023-ban is része az atlétikai világnaptárnak. A 100. jubileum kapcsán az érdeklődés minden bizonnyal az eddiginél is nagyobb lesz.

Valamennyi eddigi versenyszámot megrendezik jövőre is, így a futók a felkészülésnek megfelelően dönthetik el, hogy melyik kihívást választják Európa legrégebbi maratonján.

Minden eddigi kulcsfontosságú program megmarad. Közülük a Kassai Béke Maraton (MMM) rajongói által „My First Marathon” néven ismert lehet a legnépszerűbb. Az ok nyilvánvaló. Nagyon sokan úgy gondolják, a legendás verseny 100. felvonása megfelelő impulzus arra, hogy időben elkezdjenek felkészülni életük első klasszikus maratoni távjának teljesítésére.

Az előnevezés 2023. január 31-ig a legkedvezőbb.
A mozgássérült sportolók, az „MMM Gyémántklub” tagjai, a kampányban kisorsolt futók díjmentesen vehetnek részt az eseményen.

A versenyről, a rajt feltételekről, a regisztrációról, az előnevezésről bővebben a www.kosicemarathon.com oldalon lehet tájékozódni.

Az MMM 2023 csapata mindenkit szeretettel vár Kassára!