Futhatunk a BOLDOGkisfalud Feszten

A BOLDOGkisfalud Feszt elnevezésű programsorozat keretében, június 29-én, szombaton, Bodrogkisfaludon rendezik meg a „Kapj el, ha tudsz!” mottót viselő gátfutóversenyt Tokaj-Hegyalján.

A futóversenyen 9.30 órától egy 7 km-es és egy 4,5 km-es távot lehet teljesíteni a Bodrog folyó melletti gáton, érintve a Szegi Vízibázist. A gyermekekre is gondolnak a szervezők, így 9:35 órától egy 1 km-es minifutam is rendelkezésre áll majd a sportolásra. Mindhárom táv rajtja és célja a Szent Anna templom szomszédságában lévő sportpályánál lesz. A https://maratonclubmiskolc.hu/bkf/ oldalon megtalálható a részletes versenykiírás, és a pontos útvonal is.

A https://registration.maratonclubmiskolc.hu/termekkategoria/1_bkf oldalon elérhető kedvezményes előnevezés – a futóverseny és a kerékpártúra – esetében is, június 16-án, vasárnapig tart. A helyszíni nevezésre csak korlátozott számban lesz lehetőség!

Az előnevezők névre szóló rajtszámot kapnak, a célban pedig mindenkit egyedi befutóéremmel várnak.
A sportesemények szervezője a Marathon Club Egyesület, társrendező a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány és a BIENNALE Nonprofit Kft.