Futó- és bringás-dupla az 5. Maratoni Hétvégén

A június 11-12-én Miskolcon megrendezendő 5. Maratoni Hétvége résztvevői számára – az elmúlt négy évhez hasonlóan – külön kihívást kínálnak a szervezők.

Azok, akik a szombati, 24. Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutóviadal (www.hegyimaraton.hu) a 10,5 km-es köréből és a vasárnapi 5. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros verseny (www.miskolcmaraton.hu) a 28 km-es köréből is teljesítenek legalább egyet-egyet, „Double Finisher” feliratú pólót kapnak ajándékba.

 

 

 

A „Double Finisher Extra” címre azok pályázhatnak, akik lefutják a maratoni távot, majd másnap 56 km-t (2 kört) tekernek. Az időeredmények összesítése alapján leggyorsabb versenyző elnyeri a fődíjat, ami nem más, mint a WIS Holding Zrt. által felajánlott 100 ezer forintos Spirit Hotel-üdülési utalvány.

 

Az összetett versenyhez regisztrációra van szükség. A sportolóknak a rajtszám átvételekor, illetve a nevezéskor kell jelezniük, hogy duplázni szeretnének.

 

A „Double Finisher” kategória iránti érdeklődésre jellemző, hogy az első győztes Papp Gergely, a 2014-2015-ös első Biriki Attila és a tavalyi első helyezett Németh Csaba egyaránt kinyilvánította részvételi szándékát, ami biztosíték egy újabb, rendkívül látványos, két napon át tartó küzdelemre.