Helyszíni nevezéssel a Hegyi Maratonra!!!

Kedves Sporttársak!
 
Június 5-én éjfélkor a meghosszabbított előnevezési határideje is lejárt a 25. Bükki hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalunknak. Köszönjük azoknak, akik megtiszteltek bennünket és már leadták jelentkezésüket!
 
 
Aki valamilyen oknál fogva lemaradt erről, a helyszínen, a Csanyikvölgy-Királyasztalon kijelölt versenyközpontban is leadhatja nevezését június 16-án, pénteken 15-20 óra, illetve június 17-én, szombaton 7-10 óra között. (Az előnevezőknek és miskolciaknak azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint pénteken keressék fel a versenyközpontot, a szombati sorban állás elkerülése érdekében.)
 
A futóverseny, majd a 6. Maratoni Hétvége másnapján, azonos helyszínen rendezendő 6. Kondenzgyík Maraton nemzetközi hegyikerékpáros verseny rajtszámainak felmutatásával 50 százalékos kedvezménnyel lehet belépni a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe, a Miskolci Állat- és Kultúrparkba, míg a Nagy Lajos király egykori rezidánciáját, a Diósgyőri várat mindössze 600 forintos belépővel lehet „bevenni”!
 
Mindenkit sok szeretettel várunk Miskolcon, a Bükk-hegységben!
 
A célba érkezők megkapják a mellékelt befutóérmet (www.eremgyar.hu), majd egy tányér gulyással, Borsodi Sörrel, vagy Xixo üdítővel pótolhatják az elvesztett energiákat.
 

A Szervezők Csapata