Holnap találkozunk!

Pár fontos dolgot szeretnénk veletek megosztani.


VERSENY HELYSZÍNE:
DISZNÓKŐ SZŐLŐBIRTOK – TOKAJ-HEGYALJA
37-es út mádi körforgalomnál, Sárga Borház
GPS: 48°16’54” É; 21°30’30” KBIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK:

  • Mivel szüreti időszak van a borvidéken, így kérjük vendégeinket, hogy körültekintően közlekedjenek, mert traktorok járhatnak az utakon. Különösen a versenyzők figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a pálya egy része a Disznókő birtokon kívül esik, így különös figyelemmel legyenek ezeken a részeken, találkozhatnak traktorokkal és egyéb járművekkel.    
  • Kérjük kedves vendégeinket, hogy a támfalakon ne közlekedjenek, azokra ne lépjenek, mert balesetveszélyes.


* A borászatban kialakítottunk egy öltözőt, melyet szükség esetén használhatnak a versenyzők. A táblák segítségével könnyen megtalálható vagy kérjék a szervezők segítségét. Az ott hagyott tárgyakért viszont felelősséget nem tudunk vállalni.
* A futóverseny résztvevőit szeretettel várjuk 13 órakor egy pincelátogatással egybekötött borkóstolóra. A látogatás részeként egy prezentáció keretén belül bemutatjuk a Tokaji Borvidéket, a különböző tokaji bortípusokat és a Disznókő Szőlőbirtok történetét, borait. A látogatás és borkóstolás időtartama kb. 30 perc.

* A Tokaj-Hegyalja Piac 2012. április 15-e óta minden hónap második vasárnapján várja az érdeklődőket, az ínyenceket, s mindazokat, akik előnyben részesítik a kiváló minőségű helyi termékeket. Felvonulnak itt Tokaj-Hegyalja és a vele határos vidékek egyedi minőségű, kis mennyiségben előállított élelmiszerei: friss zöldség és gyümölcs, lekvárok, szörpök, ivólevek, tehén-, juh-, kecskesajtok és joghurtok, mangalica áruk, hidegen sajtolt olajok, tokaji borecetek, péksütemények. A kézműves tárgyak között van kerámia, faáru, fonott termékek, nemez, kovácsoltvas, népi játékok és viselet, bőrműves termékek és szappankülönlegességek.