Mindannyiunk egészségéért!

A közelgő 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny kapcsán – a koronavírus-járvány miatt – biztonsági intézkedéseket hoztunk a sportolók, rendezők, közreműködők, kísérők érdekében.
Kérünk mindenkit, hogy saját maga és valamennyi résztvevő és közreműködő egészségének megóvásáért tartsa be az alábbi szabályokat!
Amennyiben az elmúlt 14 napban 38 Celsius-foknál magasabb lázad volt, vagy az alábbi tünetek bármelyikét észlelted: torokfájás, köhögés, nehéz-légzés, ízületi és/vagy izomfájdalom, akkor arra kérünk, hogy NE gyere el versenyünkre. Befizetett nevezési díjad nem vész kárba, azt jóváírjuk későbbi versenyeink bármelyikére!
A versenyközpontba lépéskor mindenki testhőmérséklet-mérésen esik át. A versenyiroda személyzete maszkban és kesztyűben látja el a feladatát. A rajtszámok átvételénél, illetve a helyszíni nevezésnél tartsátok be a 1,5 méteres távolságot, illetve használjatok maszkot.
Kézfertőtlenítőket helyezünk ki a versenyiroda asztalaira és a célterületen, valamint pályán található frissítőpontra. A frissítőpontok személyzete maszkban és kesztyűben végzi a munkájukat.
A versenyszámonkénti rajtokat elkülönítjük, 5 percenkénti bontásban.
Az eredményhirdetést több részletben tartjuk meg.
A tészta-partin és a büfében dolgozók maszkban és kesztyűben tevékenykednek majd.
Csak együtt, egymásra vigyázva lehetünk túl ezen a fránya Covid-19-en!
Vigyázzatok magatokra a továbbiakban is!
Várunk benneteket szeretettel! Nevezni a helyszínen is lehet majd.
A BHM-KÁEV Csapata