Rászoruló gyermekeket segítenek a Bükki Hegyi Maraton résztvevői

A 29. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyt június 12-én rendezik Miskolcon és a rajthoz állók egy jótékonysági felajánlás részesei is lehetnek.

 

A Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek kihelyezett tagozata van a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Rehabilitációs Osztályán, ahol jelenleg hét tanuló teljesíti a tankötelezettségét.
Számukra egy osztálykirándulás – akár a városon belül is – csak különjáratú autóbusszal valósítható meg, ennek bérléséhez szeretnének hozzájárulni a szervezők, közösen azokkal a futókkal, akik megtisztelik nevezésükkel a nagy múltra visszatekintő versenyt.
A 29. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyt rendező Marathon Club, és a társrendező Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány a versenyre beérkezett minden egyes nevezési díjból 300 forintot felajánl a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek, egy osztálykirándulás megvalósításához.

 

Forrás: www.boon.hu
Link: https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/raszorulo-gyermekeket-segitenek-a-bukki-hegyi-maraton-resztvevoi-5482744/?fbclid=IwAR0UGZkRK66hGxUOeQ54oTrm9PX62cGCYoKT_LmNl74-AiFtDK9LjOFqvpI