Tél Tábornok sem volt akadály

December 16-án rendeztük meg ezúttal is fantasztikus munkát végző CSAPATUNKKAL és BARÁTAINKKAL a II. Diósgyőri-vár TRAIL elnevezésű terepfutó-versenyünket.

Valamennyi résztvevőnek köszönjük, hogy megtiszteltetek bennünket jelenlétetekkel!!! Minden célba érkezőnek szívből gratulálunk!!!!!!!
Külön köszönet a pálya-jelölést végző Németh Marcsinak, Nagy Norbinak és Németh Csabinak!!!Óriási meló volt!!!!
Külön köszönet a Diósgyőri-vár valamennyi érintett munkatársának, akik ezúttal is önzetlen segítségükről biztosítottak bennünket!!!
Külön köszönet a versenyirodát működtető és az időmérést végző Brógli Team-nek, Máténak és kis csapata VALAMENNYI tagjának!!!
Külön köszönet a versenyközpontot építő-bontó Petinek, Gabinak, Lajának, Tündének, Csabinak és Máténak, akik pályabíróként,frissítőpontként is nélkülözhetetlen munkát végeztek!!!!
Külön köszönet Kittynek, Zolinak és Gabinak is, hogy az eredményhirdetést kiválóan előkészítették, levezényelték!!! Nem lehetünk eléggé hálásak a Zámbori-családnak sem, melynek tagjai ezúttal is nagyot „alkottak”!
Külön köszönet az irányításban segítő Ferinek, Szabolcsnak, Tibinek, a szállításban besegítő Bogyónak és Nagybandinak, a frissítésben helytálló Pannának, az esemény szpíkerének, Nagy Norbinak, a dekorációban segítő Harsányiné Áginak, valamint fotósainknak, Bencze Andrásnak, Jeney Lajosnak és Molnár Tibornak!!!
Nagyon köszönjük a Kubik Zsolt vezette Nomád Túrabolt által felajánlott értékes tárgyjutalmakat, ajándékutalványokat!
Külön köszönet a miskolci Joyson Safety támogatásáért!
A fentieken kívül mindenkinek köszönetet mondunk, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy Tél Tábornok hirtelen „támadása” ellenére is megvalósíthattuk ezt a versenyt,melynek díszlete önmagáért beszélt!!!

Jó böngészést!

Áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben,boldogságban,egészségben bővelkedő új esztendőt kívánunk!!!